Кадър Борисов и Dnalor 01Бойко Борисов е знаел, че думите му Свободата

...
Кадър Борисов и Dnalor 01Бойко Борисов е знаел, че думите му Свободата
Коментари Харесай

МС: Да! Борисов знае, че цитира девиза на концентрационните лагери в нацистка Германия

Кадър Борисов и Dnalor 01

Бойко Борисов е знаел, че думите му  " Свободата Носи Свобода " е девизът на концентрационните лагери в нацистка Германия.

На въпрос на Свободна Европа дали министър председателят знае къде е подложен изразът “Работата освобождава ” от Правителствената осведомителна работа дадоха отговор с сбитото: “Да ”.

На следващи въпроси за какво Борисов употребява изречението “Работата носи независимост ” и какво желае да каже с него, от пресслужбата на Министерския съвет прецизират, че по този начин показани думите на министър-председателят не са цялостни.

“В допълнение Ви предоставяме и точния откъс от изявлението на премиера Бойко Борисов ”, написа в отговора от Министерския съвет. Ето и цитираните от тях думи:

„ Здравите да се връщат на работа, тъй като тук има още един психически проблем. 16-17 дни лекуване и в случай че го удариш още веднъж с карантина, още веднъж му забраниш да излиза, на него ще стартира да му става месец, месец и нещо. Хем не е работил, хем физически и душевен се е мъчил по какъв начин да се оправи и като не може да излезе да диша въздух, да си прави работата, тогава ще загубим хората. Много внимателно и доста разгадавам на докторите. Човек по човек. Който е здрав – да отиде да работи. Работата носи независимост, работата носи наслаждение, работата носи живот – взима заплати, храни семейство. Не се плаши “.

Пресслужбата на държавното управление напомни, че министър председателят Бойко Борисов неведнъж е заявявал позицията си във връзка с обстановката с COVID-19:

“Според премиера така наречен „ локдаун “ не е от изгода нито за психическото здраве на хората, нито за стопанската система и би трябвало да се работи рационално в сегашния миг. Могат да бъдат дадени редица образци в Европа на страни, които са въвели по-строги ограничаващи ограничения в сравнение с България и все пак са с по-високи индикатори за заболеваемост - Чехия, Люксембург, Словения, Белгия, Румъния, Франция и други Видно от днешното му изявление, министър-председателят за следващ път удостоверява тази своя позиция като подчертава върху карантинирането, което е съществено тестване за душeвността на хората, и върху смисъла на това здравите в своето всекидневие да имат опция да вървят на работа ”, приключва отговорът на Правителствената осведомителна работа.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР